Print Friendly, PDF & Email

Uitbreiding collectie Van der Lans & Busscher BV

De nieuwste aanwinst voor ons uitgebreide assortiment in staatsievervoer is deze klassieke rouwauto van Cadillac uit 1955. Met deze echte klassieker keren de gloriejaren van Cadillac weer terug in de staatsie bij uitvaarten.

De nieuwe aanwinst in ons wagenpark: Cadillac 1955 Classic Rouwauto

Cadillac 1955 Classic Rouwauto

Unieke uitstraling

De gebogen voorruit en karakteristieke vinnen aan de achterkant maken deze rouwauto zeer uitgesproken en stijlvol. In combinatie met de tweekleurige lak in metallic grijs/zwart is de chique uitstraling helemaal compleet. Op de vinnen ziet u het embleem van Superior. Deze firma staat bekend om haar stijlvolle en exclusieve modellen rouwauto’s.

Biemans Uitvaartzorg Rotterdam

De rouwauto komt van de firma Biemans uit Rotterdam. Biemans staat vooral in de regio Overschie bekend om haar hoge kwaliteit dienstverlening en verschillende uitvaartcentra. Van der Lans & Busscher BV is dan ook trots op de lange samenwerking en op het feit dat wij vanaf nu voor deze prachtauto mogen zorgen.

Contact

Kijk op www.staatsie-vervoer.nl voor de mogelijkheden voor deze of andere rouwauto’s. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen.