Print Friendly, PDF & Email

Vorig jaar introduceerden wij de 100% elektrische Tesla rouwauto: een primeur op het gebied van staatsievervoer, duurzaamheid en CO2-uitstoot. Ook onze voertuigen die rijden op GroenGas zorgen voor relatief minder belasting voor het milieu. Van der Lans & Busscher BV wil u ook andere alternatieve vervoersmiddelen laten zien binnen ons assortiment.

Deze alternatieven zijn niet alleen minder belastend voor het milieu, ze stellen nabestaanden ook in staat om daadwerkelijk zelf de uitvaartkist naar de laatste rustplaats te vervoeren.

Alternatieven

Zo zijn er bijvoorbeeld twee verschillende caravans (een moderne en een klassieke Westfalia) waarmee nabestaanden de uitvaartkist achter hun eigen voertuig kunnen verplaatsen, maar ook een bijzondere motortrailer voor gebruik achter een eigen motorfiets. Voor een echt duurzame uitvaart kan men kiezen om de overledene wandelend te begeleiden met de loopkoets of al fietsend met de rouwfiets.

Informeer bij uw lokale uitvaartonderneming naar deze en andere mogelijkheden in het uitvaartvervoer en kijk natuurlijk verder op onze website: www.staatsie-vervoer.nl.