Print Friendly, PDF & Email

Van der Lans & Busscher en Straver Mobility staan dit jaar gezamenlijk op de VTU Uitvaart Vakbeurs.
U kunt ons vinden bij stand nummer J128.

De VTU Uitvaart Vakbeurs vindt dit jaar plaats op 28, 29 en 30 september as. in de Evenementenhal Gorinchem 10:00 – 18:00 uur.
Kaarten zijn te verkrijgen via www.uitvaart-vakbeurs.nl.

Duurzaam en uniek en 100% elektrisch

De transitie in het uitvaartvervoer is in volle gang, zo heeft Van der Lans & Busscher in samenwerking met Straver Mobility, Correct Monnereau Speciaal Vervoer en Derks Uitvaartmobiliteit ‘de nieuwe standaard’ ontwikkeld, en zal dan ook binnenkort leverbaar zijn. Van der Lans & Busscher heeft een aantal jaren geleden de eerste Tesla model S rouwauto ontwikkeld, en nu volgt de volgende generatie; de Tesla model 3 rouwauto, deze zullen seriematig gebouwd gaan worden. Binnenkort zullen deze leverbaar zijn in de bekende kleuren. Nog nergens ter wereld worden er zulke grote stappen gezet zoals wij gezamenlijk in Nederland aan het creëren zijn, daar zijn wij trots op, en dit wordt natuurlijk mogelijk gemaakt door onze opdrachtgevers.

Hybride volgauto

De volgauto is nog steeds een veel gebruikt artikel. Dit heeft ons uiteindelijk doen besluiten om te beginnen met de bouw van een aantal nieuwe volgauto’s. Zo is er in de 1e helft van 2022 de eerste Mercedes Hybride volgauto in gebruik genomen, en zullen er meerdere gaan volgen.

De Rouwcaravan en duurzaamheid

Binnen onze collectie hebben wij de Westfalia rouwcaravan, deze is gebouwd in 1971, en was eigenlijk in ontwerp, zijn tijd ver vooruit! Het unieke design en de gedachte waarbij het voor nabestaanden mogelijk is om zelf met hun eigen auto of bijvoorbeeld een oldtimer hun dierbare te kunnen vervoeren op een duurzame manier is zeer bijzonder en persoonlijk.

Nieuw in de collectie

Mooi roze is niet…..

Kort geleden is onze Cadillac roze rouwauto vervangen door een andere Cadillac. De uitvoering is voorzien van grote zijramen, wat deze auto zeer bijzonder en exclusief maakt

Wij hopen u te zien bij onze stand op de VTU Uitvaart Vakbeurs volgende week waar we u uiteraard meer kunnen vertellen over ons uitgebreide wagenpark.