Print Friendly, PDF & Email

Landrover Defender Rouwauto

Direct reserveren / Offerte opvragen

Heeft u interesse? Neem vrijblijvend contact op voor een offerte of reserveer direct.

 

Deze Defender Rouwauto is volledig ingericht als rouwauto, maar de stoere uitstraling is gebleven. Door de originele donkere kleur groen en herkenbare details als het reservewiel en het frame op het dak blijft de Defender Rouwauto herkenbaar als echte Britse off-roader. De voorzieningen die nodig zijn om te functioneren als rouwauto zijn uitgevoerd in materialen die helemaal passen bij deze krachtpatser. 

U kunt de LandRover Defender hier in een campagnefilm in actie zien:

 

 

Met deze robuuste Land Rover Defender 4x4 Rouwauto biedt Van der Lans & Busscher BV - Staatsievervoer weer een nieuw product aan binnen het vervoer bij uitvaarten. Deze Defender Rouwauto is volledig ingericht als rouwauto, maar de stoere uitstraling is gebleven. Door de originele donkere kleur groen en herkenbare details als het reservewiel en het frame op het dak blijft de Defender Rouwauto herkenbaar als echte Britse off-roader. De voorzieningen die nodig zijn om te functioneren als rouwauto zijn uitgevoerd in materialen die helemaal passen bij deze krachtpatser.

Dit Britse icoon is nu ook in Nederland inzetbaar als rouwauto

De grote wielen met 4x4-aandrijving en de grote krachtige motor zorgen ervoor dat de Defender Rouwauto probleemloos bij moeilijk te bereiken locaties kan komen, zodat er bijvoorbeeld een afscheidsdienst in een natuurrijke omgeving kan worden gehouden.

Land Rover Defender

De firma Land Rover stamt uit 1948, en is op het Amerikaanse Jeep na de oudste fabrikant van terreinauto's. Na de Series 1,2 en 3 brachten ze vanaf 1990 tot 2015 de Land Rover Defender uit. Defender verwijst naar de militaire en Spartaanse oorsprong, in tegenstelling tot de luxe varianten Land Rover Range Rover en Land Rover Discovery.

“The Land Rover for the farmer, the countryman and general industrial use”

 

Belangrijke kenmerken Land Rover Defender 4x4 Rouwauto

  • body-op-chassis-opbouw in plaats van monocoque
  • spiraalveren i.p.v. bladveren
  • permanente 4x4-aandrijving
  • turbo diesel 5
  • Land Rover groen
  • handgeschakeld