Print Friendly, PDF & Email

Tesla – 100% Elektrisch

Direct reserveren / Offerte opvragen

Heeft u interesse? Neem vrijblijvend contact op voor een offerte of reserveer direct.

 

Met deze unieke 100% elektrische Tesla Glas Rouwauto is het laatste vervoer zonder belastende uitstoot voor het milieu.

Van der Lans & Busscher Staatsievervoer uit Den Haag ontwikkelde de Tesla met een gespecialiseerde carrosseriebouwer: De eerste volledig elektrische Tesla rouwwagen. “Het is een échte wereldprimeur”, glundert directeur Jan Busscher trots. “Wij zetten al jaren vol in op groen en duurzaam. Omdat er echter niet eerder een elektrische auto was met een actieradius van tenminste 350 kilometer hebben wij de stap naar volledig elektrisch nooit eerder willen zetten.”

De Tesla rouwwagen, modern rouwvervoer voor een stijlvol, milieubewust en stil afscheid.

Bijzondere details Tesla

Exterieur:

Voordat de aluminium carrosserie van de Tesla S door midden werd gezaagd, is eerst de 600 kg zware lithium-ion accu onder de auto verwijderd. Dankzij de verlenging met 80 cm heeft de auto nu een lengte van 5,77 meter. In het ontwerp is volledig rekening gehouden met de originele belijning van de Tesla om het sportieve karakter te behouden. De spitse neus met daarachter de volledig doorgetrokken glazen zijwanden en het glazen dak zorgen voor een strakke uitstraling.

Interieur:

Het interieur is voorzien van een separatiewand met ruit, een handmatig uitschuifbare vloer voor één uitvaartkist, aan weerszijden een bloemenrek en een praktische opbergruimte onder de vloer. En dat alles tot in detail fraai afgewerkt.

Van der Lans & Busscher Staatsievervoer

Van der Lans & Busscher verzorgt al meer dan 118 jaar vervoer voor uitvaarten. Het bedrijf dat – met moderne auto’s in tal van kleuren, oldtimers en tal van andere bijzondere voertuigen – over een zeer uitgebreid wagenpark beschikt, is in staat het rouwvervoer door heel Nederland te verzorgen.