Staatsievervoer

Vervoer voor uitvaarten

Al sinds 1896 voorzien wij in de verhuur van gelegenheidsvervoer voor uitvaarten. Ons ‘huismerk’ is Cadillac. Het wagenpark bestaat uit rouwauto’s met de daarbij behorende volgauto’s in diverse kleuren. Tevens hebben wij open bloemenauto’s en heel uniek in Nederland: een open rouwauto. Ook hebben wij de benodigde extra voorzieningen zoals vlaggen voor uitvaarten van personen met een geloofsovertuiging en kinderzitjes die aan de wettelijke eisen voldoen. In het hele land wordt u, met alle egards, door onze ervaren chauffeurs vervoerd. Neem gerust contact met ons op indien u gebruik wenst te maken van onze diensten.

ISO-certificering Van der Lans & Busscher

Het felbegeerde certificaat voor ISO 9001:2015 wordt al jaren toegekend aan Van der Lans & Busscher uit Den Haag. Hiermee sluiten wij ook aan op de strenge eisen van de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg voor uitvaartondernemingen en dat biedt onze relaties zekerheid.

ISO Certificaat voor kwaliteitsmanagementsysteem Van der Lans & Busscher

Staatsievervoer

Op deze nieuwe website kunt u alle mogelijkheden voor rouwvervoer bekijken. Van der Lans & Busscher biedt beschikt over verschillende modellen in diverse kleuren. Daarnaast zijn er een aantal bijzondere modellen, waaronder oldtimers.